Artikler Personlige fortællinger

Uanset om du lider af blære- eller tarmproblemer, er du ikke alene! Læs vores personlige fortællinger fra brugere af vores produkter, der har fået friheden og troen på sig selv tilbage.

Filter

1 Elementer

1. En rejse gennem helvede

"Jeg mærkede angsten i maven på forhånd, og så vidste jeg, at det hastede. I dagene op til de her krampe-symptomer kunne jeg gå på toilettet op til ti gange om dagen, men alt, hvad der kom ud, var på størrelse med ærter. Jeg følte, at jeg hele tiden havde brug for at gå på toilettet."