Artikler Personlige fortællinger

Hvad vil du vide mere om? Vælg dit interesseområde og find materiale, der hjælper dig med at blive klogere på blære- og tarmpleje.

Filter

2 Elementer

1. En rejse gennem helvede

"Jeg mærkede angsten i maven på forhånd, og så vidste jeg, at det hastede. I dagene op til de her krampe-symptomer kunne jeg gå på toilettet op til ti gange om dagen, men alt, hvad der kom ud, var på størrelse med ærter. Jeg følte, at jeg hele tiden havde brug for at gå på toilettet."